Reserveren 2016-02-24T13:20:51+00:00

Studio huren

75,00 excl. btw

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 7 klantbeoordelingen
(7 klantbeoordelingen)
SKU: FotostudioHuren Categorie:

Beschrijving

Te huur per 4 uur
09:00 – 13:00
13:30 – 17:30

Van maandag tot en met vrijdag.

Kosten €75,00 exclusief btw per blok van 4 uur.
Verlenging steeds per 4 uur en betaling alleen mogelijk via iDEAL.

Gesloten periodes

 • Vrijdag 8 februari t/m maandag 18 februari.
 • Vrijdag 19 juli t/m maandag 12 augustus.
 • Vrijdag 20 december t/m maandag 6 januari 2020.

7 beoordelingen voor Studio huren

 1. Waardering 5 uit 5

  Arjan

  Wat een mooie lichte studio met ontzettend veel mogelijkheden. Ik heb hier een middag besteed aan productfotografie met fantastisch resultaat. Ik ga hier zeker nog eens een boeking plaatsen voor een nieuwe shoot vanwege de fijne ruimte!

 2. Waardering 5 uit 5

  Laura

  Ik heb hier al diverse shoots gedaan en ik ben steeds weer blij er te mogen werken. De studio is lekker ruim en heeft meerdere hoeken waar het lekker fotografeert. Zowel met de achtergronden werkt het fijn, maar mijn favoriet is de lichte hoek met al het daglicht van opzij en boven. Erg mooi! Ook fijn dat er een keuken is, en speelmogelijkheid voor kinderen. Al met al erg professioneel, mede door de ruime keuze uit lampen waaronder een heerlijke Bowens flitsset en meerdere daglichtlampen ( hoewel je die amper nodig hebt zo licht is het er) Ronduit een topplek !

 3. Waardering 5 uit 5

  Pauline

  Wat een verrassing als je binnen komt. Schoon, fris, groot, maar vooral licht! Heerlijk om te werken, ik heb na de shoots nog een uur alvast de beelden zitten bewerken. Fijn dat er ook gratis wifi is, je zit daar zo lekker aan de grote tafel. Opruimen en weer naar huis, ik ga zeker vaak terug. Dick kende ik voor afgelopen donderdag niet, hij vertelde trots dat hij hulp gekregen had om dit op te starten. Ik vind het in het Gooi een unieke plek om je werk 100% te kunnen doen, zeer betaalbaar, een aanrader!

 4. Waardering 5 uit 5

  Sonja

  Afgelopen week productfotografie gedaan, groepsfoto en twee portretten. Heerlijk werkplek fijn dat je bij binnenkomst een korte maar duidelijke uitleg over de studio van Dick krijgt. Het was warm, maar met de airco’s heerlijk om te werken. Wat een licht nauwelijks daglichtlampen gebruikt. Ik ga zeker weer boeken, wel een tip voor op de site: het is op de eerste verdieping.

 5. Waardering 5 uit 5

  Peter

  Afgelopen week de studio voor het eerst gehuurd. Ik kom uit Utrecht en in de buurt niets te vinden wat goed en betaalbaar is. Via internet kwam ik uit op deze studio. En wat voor studio, alles aanwezig en de prijs belachelijk laag! Moest me benden melden en dan ontmoet je Dick in zijn mooire bedrijf. Ik wist niet wat ik zag, wat een prachtig bedrijf. Lekker kunnen werken in de studio, de werktafel is heerlijk om aan te werken. De brede achtergrond rollen van papier zijn echt heel erg fijn!. Ik kom zeker af en toe terug, doe hoofdzakelijk modellenwerk, en daarnaast groepen.

 6. Waardering 5 uit 5

  Bernadette

  Beste Dick, wat een verrassing ik was misleid door het bedrag euro 75,00 voor 4 uur. Toen ik dat las dacht ik wat krijg ja daar dan voor. Toen zag ik wat er allemaal aanwezig was, die euro 75,00 is een lachertje voor wat je allemaal mag en kan gebruiken. Wat een top locatie, koffie, thee, wi-fi, en rust zonder dat er iemand mee kijkt. Ik heb voor het eerst met Bowens lampen kunnen werken, die kan ik me niet veroorloven. Een aanrader ik kom zeker vaker, wat een aanwinst in het Gooi.

  Goed gedaan

  Groet Bernadette.

 7. Waardering 5 uit 5

  Peter

  Wat een heerlijk werplek, fijne lichte ruimte. Ik had de studio een dagdeel, natuurlijk kwam ik tijd te kort. De eigenaar Dick Vos is erg prettig in de omgang, maar ook zeer direct. Hij heeft zijn huisregels en wijkt daar niet vanaf. Hij is streng als het op netheid aangaat. Dat is wel plezierig want de studio was brandschoon toen ik binnenkwam. Na afloop even de kleine schoonmaak, afwassen, zoals je gevraagd bij de eerste keer als je het huurt. Voor mij ik kom uit Amstelveen een aanrader, scherpe prijs voor dat waar je allemaal gebruik van mag maken.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *